SAMSUNG UE40K5102AK ремонт матрица, вертикални черти

SAMSUNG UE40K5102AK LCD module open cell repair, vertical lines, COF replacement

Thu, 19 Aug 2021 11:18:29 +0300

Имаме удоволствието да споделим с нашите клиенти, че ремонта на дефектни TFT матрици вече е възможен. С извършената инвестиция във високотехнологично оборудване, "Галактика сервиз"  осигурява на своите клиенти и партньори нова възможност. От този момент ние можем да предложим ремонт дори на последното поколение дисплеи на SAMSUNG QLED, LG NanoCell, BOE,HKC, INNOLUX, AU Optronics като в това число влизат матрици с резолюции SD,HD, Full HD, 4K,8K. включително OLED дисплеи.

Относно конкретната повреда, след направена диагностика установяваме дефект в драйвер на матрицата, като дефекта се изразява в първоначалното изобразяване на вертикални черти, а в последствие и преливане в различни нюанси. След замяната на въпросния компонент, дисплея е ремонтиран напълно, без компромиси в качеството на изображението. А самия уред, бе спасен от "бракуване".

ВНИМАНИЕ! Поради зачестилите обаждания от страна на клиенти на които е правен опит за ремонт от други сервизи и са "диагностицирани", съветваме, когато се предполага дефект в матрицата/дисплея, да не се разлепят излишно драйвери. Вероятността за невярна диагностика е голяма! Шансовете за отстраняване на повредата падат драстично след намеса от неопитно лице, тъй като след намесата най-често, драйверите се нуждаят от подмяна с нови!

Copyright © 2022 Galactica Service. All Right Reserved. Web Design